Snabb leverans! Fri frakt vid köp över 599 kr   Stort urval stickmönster och eko garn!

Sticka väst - enkelt, roligt och passar även nybörjaren

Stickmönster för västar och slipovers - Enkla för nybörjaren & fulla av möjligheter för den erfarne

Sticka egen väst blir alltmer populärt! Du kan sticka en enkel väst på rundsticka utan sömmar, sticka en barnväst eller sticka en snygg väst med hålmönster. Här hittar du många olika stickbeskrivningar tex i tjockt garn, slätstickad eller med flätor. 

 

Sticka väst stickbeskrivning

Sticka väst - mitt i modet!

Västar har gjort comeback i modevärlden och det finns många snygga alternativ att välja mellan! För dig som är nybörjare kan en väst vara ett bra projekt - du slipper sticka ärmar. Det bästa för nybörjare är att du kan hitta ett västmönster i bara slätsticknig (tex "Väst med stor polokrage i no. 6"), och eventuellt i lite tjockare garn som är enklare att öva stickning på. Du kan även se på "Väst med djup v-ringning i Kamma och Angel", visserligen två garner tillsammans den stickas dock på rundsticka i slätstickning.

Enklast är naturligtvis om du hittar en stickbeskrivning som du kan sticka på rundsticka. Då stickar du resår och sedan bara räta maskor i varv runt upp till ärmhål, där delas arbetet och du stickar färdigt fram- och bakstycke var för sig. Perfekt projekt för den som är ny på att sticka.

För dig som är van stickare, så kan västen smyckas med mönster, strukturstickning eller flätor. Stickade västar är ett perfekt projekt att experimentera med olika flätningstekniker.

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt