Stickbeskrivning | Hippstick

       


- Snabb leverans!
- Stort urval eko garn!
- Stort urval stickmönster!

Sortiment
Inspiration
Tips & tricks

HippstickTV

Produktinformation & FAQHippstick på instagram:

Instagram
Varumärken
Betalalternativ
Topplista

Stickbeskrivning

Stickbeskrivning

Hitta rätt stickbeskrivning är inte alltid det lättaste. För att göra det lite enklare så finner du nedan alla stickbeskrivningar (och en del virkbeskrivningar) sorterat efter kategori. Vill du hellre leta sticke efter garnets namn så hittar du det här: GARN MÖNSTER

Ibland kilar man bara runt och kollar för att se om det kanske finns någon stickbeskrivning som man får lust till så där spontant, eller så letar du kanske efter något specifikt; en tröja med polokrage, en kofta med flätor, en snygg poncho.

Om du är ute efter något som är genomstickat - en populär stickbeskrivning - så kan du titta på stickmönster sidan. Där hittar du de mest populära koftorna och tröjorna för både stor och liten. Det är inte alltid de nyaste mönstren som blir de mest populära, ibland stickas ett mönster år efter år av den ena stickaren efter den andra. Det kan vara att mönstret är klassiskt, att tröjan eller koftan är något som passar till både byxor och kjol och ibland är det helt enkelt för att mönstret är kul! 


Sticka till Baby
Sticka till Barn
Sticka Flätor
Sticka Klänning
Sticka Kofta
Sticka Mössa, Halsduk, Vantar
Sticka Nybörjare
Sticka Poncho
Sticka Sjal
Sticka Sockor
Sticka Topp
Sticka Tröja
Sticka till Kille & Herr