Snabb leverans! Fri frakt vid köp över 599 kr   Stort urval stickmönster och eko garn!

Garnbloggen

En blogg om garn och fina mönster !


 

Visa alla blogginlägg

Visar inlägg från September 2017

Sticka tröjor i Permin Scarlet och Permin Zenta

Ibland vill man bara ha en tröja...en Oversize tröja i Permin Scarlet som ser så härligt elegant ut, luftig och sval i Lene Holme Samsoes design. Och så två fina tröjor i det fina garnet Zenta från Permin. En vacker tröja med raglan och brutet bikupemönster av Ninette Hartwich och en läcker tröja i halvpatent med förskjutningar i Käthe Fogs design

Kalinka Garn av Lin

Kalinka ett garn av 100% lin, spunnet i Sverige & av god kvalité som passar lika bra till handstickning som maskinstickning! Det är Karin Öberg på Öland som tagit fram detta fina garn då hon tyckte att det saknades ett lin garn som var tillräckligt starkt för att både handsticka och maskinsticka med.

Catania garn

Catania garn att virka i!Bomullsgarnet Catania Garn är en ny, fin kvalité hos Hippstick. Många som frågat efter ett bra bomullsgarn att virka i och här är det! Det är ett mycket populärt garn att virka i, det är merceriserat, gasserat och kammat. Det är maskintvättbart i 40 grader.Det är ett ganska prisvärt garn och det finns i många, många färger!
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt