Snabb leverans!  Stort urval eko garn!  Stort urval stickmönster!

Stickmönster till baby & barn - favoriter

Nybliven mormor eller farmor?

Då åker stickorna fram! Den lilla nyfödda skall ha det bästa - dvs handgjort av bästa de garn kvaliteterna. Ett tips till dig som inte stickat på ett tag, det är rätt många som får kli i stickfingrarna när barnbarn är på väg och som inte hållt i stickor på flera årtionden -  varför inte börja med en babyfilt? 
Babyplagg är små plagg som ofta bara drar 1-3 nystan garn men det är lätt att tro att det bara är att sätta igång där man slutade för 25-30 år sedan utan att öva. Dock allt syns, minsta lilla misstag. Vill man att det skall bli snygga plagg så är det bra att börja med något lite lättare.

Tuffa plagg - klassiskt

 

 

Lene Holme Samsoes bok Babystickning på stickor 3 är redan en klassiker och många, många mor- och farmödrar - och några mor- och farfäder - stickar de sötaste plagg efter denna underbara bok. Flera av mönstren går att variera i det oänderliga. 

Här hittar du shopens alla babymönster: Stickbeskrivning Sticka till Baby

Belle filt från Babystickning på stickor 3 mm

Boken innehåller babyfilt, mössa och halskrage, fina koftor, tröjor, toppar med fint hålmönster som också kan göras till klänning...

Babymönster

Nedan två av de mest stickade barnmönstren, en jättesöt randig barnkofta - 1308 och så de randiga byxorna 1296. (Med plats för blöjorna!).

 

   

Ett av de mest älskade babymönstren, Tröja blåklocka 1386 - den är i Fino Organic Wool + Nettles.

Behövs inte så många ord för den, den är bara så sötsmiley!

Organic Cotton

Letar sig fram lite här och där, djup vacker lyster och tvättbart i maskin. Det är många som virkar i detta garn fast egentligen är det lite för löst spunnet för det. Det är klart att vill du ha en riktigt mjuk, virkad babyfilt maskintvättbar i vackra färger så är nog garnet väldigt fint i det. 

Till vänster. Kanske ett av de absolut mest köpta babymönstren! 1391 Babykofta

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt