Snabb leverans! Fri frakt vid köp över 599 kr   Stort urval stickmönster och eko garn!

Vinn Garn

Tävla med ditt stickprojekt!

Visst är det roligt att få se vad andra gör och att få visa upp det man själv har skapat? Nu har du chansen att inspirera med ett redan färdigt stickprojekt!

För att tävla:

  • Lägg upp din bild på instagram på ett färdigt stickprojekt - garnet måste finnas att köpa på Hippstick.se när du lägger upp ditt projekt.
  • Tagga ditt kort med: @hippstick_garn #hippstickare

Och - Gilla gärna Hippstick på instagram och facebook!

I slutet av varje månad väljs ett eller flera bidrag ut (0-3, max 3 - antalet beror på både antalet deltagare och kvalitet på bidragen). Vinnare kontaktas via Instagram. Obs att du måste ha en öppen profil för att ditt bidrag skall synas.

Tävlingsvillkor: Hippstick är enväldig domare, många hjärtan kan spela in lite. Hippstick ansvarar inte för bilder som publiceras under hashtaggen. Bilderna måste vara dina egna. 

Här hittar du Hippstick på instagram 

Vinst: 250 kr inkl moms att handla för på Hippstick!*

*Vinst registreras som ett tillgodohavande på din kundprofil (dvs du måste registrera dig på hippstick.se för att hämta ut vinsten) på Hippsticks Webshop och vinsten skall användas senast 1 månad efter det att vinsten är inlagd på din profil. Vinsten dras från det totala orderbeloppet inklusive porto & ev aviavgifter.

Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, organiserad eller administrerad av Instagram eller Facebook.Vinn Garn Hippstick

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt