Snabb leverans! Fri frakt vid köp över 599 kr   Stort urval stickmönster och eko garn!

Sticka Nybörjare

Sticka för nybörjare, stickbeskrivningar som passar dig som har lärt dig att lägga upp maskor, sticka räta & aviga maskor plus att du har övat lite. Mönstren är inte gjorda enbart för nybörjare, även vana stickare blandar enkla & svåra mönster. Moa de är helt enkelt enkla mönster jämförelsevis som jag tror att du som nybörjare kan klara av att sticka. 

Om du vill lära dig att sticka, lägga upp maskor, sticka räta & aviga maskor och avmaska, så hittar du den lättaste lilla stickskola här: Stickning - Stickskola

En tröja kan formas på olika sätt, det traditionella är att man stickar var del för sig (detta är också ett uttryck i mönster) vilket innebär att man stickar bakstycket och därefter framstycket och sedan 2 likadana ärmar. Alltså var del för sig. Man börjar på bakstycket för att man sas passar på att sticka sig varm där på tex ett mönster. Så framstycket blir ofta snäppet lite snyggare för många stickare. När du är nybörjare kan det vara bra att leta efter mönster där var del stickas för sig. 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt