Snabb leverans! Fri frakt vid köp över 599 kr   Stort urval stickmönster och eko garn!

Beskrivningar sorterade efter kategori

Beskrivningar till garn - hitta rätt efter kategori och sticksätt

Stickbeskrivning

Hitta rätt stickbeskrivning är inte alltid det lättaste. För att göra det lite enklare så finner du nedan alla stickbeskrivningar (och en del virkbeskrivningar) sorterat efter kategori. Vill du hellre leta stickbeskrivningar efter garnets namn så hittar du det här: GARNMÖNSTER

Ibland kilar man bara runt och kollar för att se om det kanske finns någon stickbeskrivning som man får lust till så där spontant, eller så letar du kanske efter något specifikt; en tröja med polokrage, en kofta med flätor, en snygg poncho. 

Om du är ute efter något som är genomstickat - en populär stickbeskrivning - så kan du titta på stickmönster sidan. Där hittar du de mest populära koftorna och tröjorna för både stor och liten. Det är inte alltid de nyaste mönstren som blir de mest populära, ibland stickas ett mönster år efter år av den ena stickaren efter den andra. Det kan vara att mönstret är klassiskt, att tröjan eller koftan är något som passar till både byxor och kjol och ibland är det helt enkelt för att mönstret är kul! 


 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt